лого Микро АСУ

 

Материали машини и технологии

за реклама с човешко лице!

 лого RICOH
 

E-mail: info@microasu.com

 Продукти > Принтери, плотери, лазери, CNC рутери > Широкоформатен латексен принтер > RICOH

стр.  страница 1 - MIMAKI страница 2 - MIMAKI страница 3 - MIMAKI

 

 

производителност на латексен принтер RICOH Pro L4100
латексен принтер RICOH Pro L4100

латексен принтер RICOH Pro L4100 презентация

 Латексното мастило RICOH е екологично чисто, има ниска емисия на органични разтворители, не мирише и не изисква аспирация. Около 65 `C температура на печат позволява ползване широка гама медии като РЕТ, винил, ПВЦ фолио, тънка промазана хартия, полиестер, памук както и всякакви медии без промазка (uncoated). Максималната дебелина на медиата е 0.3мм. Разпечатките съхнат бързо и не е нужно изчакване преди ламиниране, не е нужен оптимизатор.

 Печатащите глави 2 броя RICOH GEN5 с голям ресурс, висока скорост и надеждност на практика не изискват подмяна. Печатат с променлив размер на капката 4pl, 6pl и 14pl което заглажда контура и подобрява градацията на цвета.

  Медиата се зарежда в принтера по класическия начин - подаващо устройство на задната част на принтера и поемащо устройство в предната част.

  Опция RIP ColorGATE PS8 е интуитивен и функционален, включва модул за изработка на ICC профили.

  Нов принтер от RICOH за печат с латексно мастило, което включва 4-цветна схема 2*СМУК, 6-цветна схема СМУКOrGr и 8-цветна схема СМУКOrGrWW (с бяло мастило). Специално разработеното мастило съхне при подгряване на медиата до 60 градуса, което позволява използването на конвенционална медиа. RICOH L4130 е с максимална ширина на печат 1361мм, а L4160 - 1610мм.

  Резолюция от 900*900dpi до 1200*1200dpi.

  Принтерът е комплектован с RIP RasterLink.

 

ШИРОКОФОРМАТЕН

ЛАТЕКСЕН ПРИНТЕР

RICOH Pro L4130 и Pro L4160

 
 
 DOWNLOAD: Презентации и брошури Технически данни Сертификати 

Цени