лого Микро АСУ

 

Материали машини и технологии

за реклама с човешко лице!

лого NIPRINT
 

E-mail: info@microasu.com

 Продукти > Принтери, плотери, лазери, CNC рутери > Широкоформатен солвентен принтер серия RJ > NIPRINT

стр.  страница 2 - MIMAKI страница 3 - MIMAKI страница 4 - NIPRINT 

 

 

ИНФРА-ЧЕРВЕНА

СУШИЛНЯ ЗА СОЛВЕНТЕН ПРИНТЕР

за RJ & SJ

ШИРОКО-ФОРМАТЕН СОЛВЕНТЕН ПРИНТЕР

RJ5-180

RJ6-180

ШИРОКО-ФОРМАТЕН СОЛВЕНТЕН ПРИНТЕР

RJ9-180E

клонинг на JV33+

подаване и навиване на медиата на широкоформатен принтер

конструкция на широкоформатен принтер RJ

печатаща глава и система за мастило широкоформатен принтер RJ

инфрачервена сушилня за NIPRINT
солвентен принтер NIPRINT 6
солвентен принтер NIPRINT 5
солвентен принтер NIPRINT 3
солвентен принтер NIPRINT 3
солвентен принтер NIPRINT RJ5 / RJ6

Инфрачервена сушилня с вентилатори и нагреватели, опция за всички модели широкоформатен принтер NIPRINT RJ и SJ. Ускорява изсъхването на мастилото, особено полезна при работа в неотопляеми помещения и при висока влажност на въздуха. Отделни секции с индивидуален ключ активират сушилнята според ширината на печат.

. . . високо качество на печат
RJ9 използва технологията за променлив размер на капката
(VSTD) което позволява на печатащата глава EPSON DX5 да работи с мин. обем на капката от 3.5 pl за фотографско качество. Важно: с RIP Maintop режим на работа "вълнообразен печат" е наличен както за модел RJ5, така и за модел RJ9.

Широкоформатен принтер за фотографско качество с висока скорост, автоматично почистване на главата с вакуум и бърсалка на цена по всеки джоб. Макс. ширина на печат - 175 см. Разделителна способност - до 1440 dpi. Сублимационни, екосолвентни или солвентни мастила. 3 нагревателя за медиата. Печатаща глава EPSON DX5 с 8 х 180 дюзи.

. . . безпроблемно водене на медиата

 Системата за подаване и поемане на медиата на широкоформатен принтер елиминира  разместване и неравномерно движение. Подаващото устройство позволява зареждане на ролки с тегло до 90кГ, опция е развиване на медиата с двигател и контрол на обтягането с датчици.

Широкоформатен принтер с фотографско качество на печат с висока скорост, авт. почистване на главата с вакуум и бърсалка, с 3 нагревателя. Максимална ширина на печат 175 см. До 1440 dpi. Сублимационни, екосолвентни или солвентни мастила. RJ5 е с 1бр (клонинг на JV33), а RJ6 е с 2бр печатащи глави EPSON DX5 (клонинг на JV5), с по 8 х 180 дюзи.

. . . надеждна механика

 Стабилната конструкция осигурява под 0.1мм отклонение във височината на печатащата глава, което гарантира високо качество на печат при висока резолюция на широкоформатен принтер. Рефил-касети без оскъпяващи печата чипове и пликове позволяват мастило по избор на оператора.

 
 
     
 DOWNLOAD: Технически данни Презентации и брошури Сертификати

Цени