лого Микро АСУ

 

Материали машини и технологии

за реклама с човешко лице!

 

E-mail: info@microasu.com

 Продукти > Метални и светещи табели, стойки, снап, профили > Профили за обемни букви > МИКРО АСУ

стр.  страница 2 - услуги

 

 

АЛУМИНИЕВ ПРОФИЛ за ОБЕМНИ БУКВИ тип АЛУ-рапид

 

50мм, 70мм, 90мм, 110мм, 130мм

Свързан продукт:

 дистанционер

за монтаж на 3D букви

ПВЦ ПРОФИЛ за ОБЕМНИ БУКВИ

за лице 3мм

Алуминиев профил за 3D букви 3
 
Алуминиев профил за 3D букви 1

Алуминиев профил за 3D букви 2

 
 
F профил Микро АСУ

Алуминиев профил за 3D букви 4

Алуминиев профил с дебелина 0.5мм и ширина от 50мм до 130мм за окантване на 3D букви. Профилът е окомплектован с РС лента, лек е, лесно се огъва и реже машинно и ръчно. Алуминият е анодирани и защитен с карбон-флуорно прахово покритие в 11 цвята, което издържа на външни условия поне 5 г, не е токсично и не уврежда околната среда. Устойчив на драскане, поема различни видове лепило. За чело на 3D буквите се ползва обикновено плексиглас (цветен или ламиниран с фолио), а за гръб - разпенено ПВЦ. Най-трайно е засветване изпълнено с ЛЕД.

 Профилът е екструдиран от бяло ПВЦ, устойчив на външни условия и с отлични механични параметри. Технологията на изработка на обемните букви е:

 1. Лицето на буквите, изработено от 3мм материал (плексиглас за светещи букви или плътен материал за несветещи букви) се залепва в жлеба докато профилът се огъва по контура на лицето. Така се изработва лицева кутия с дълбочина 25мм.

 2. Лента от пластичен материал с необходимата ширина се огъва по контура на гърба и се закрепва за него с лепило или винтове. На гърба се инсталира осветление, ако такова е предвидено, задната част се монтира.

 3. Лицевата кутия се нанизва върху задната част и ПВЦ профилът се закрепва подвижно (примерно с винтчета) за да може кутията да се обслужва.

 

 

ролка алуминиев профил за 3D букви

 
 
 

Цени